РИО ДЕ ЖАНЕЙРО И ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ - Planetaholiday.bg

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО И ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУБразилия

От 1 556лв. на човек за 7 нощувки
Валидност на офертата 41 дни 22 часа 26 минути
Настаняване в хотели 4* и 5* в района на Копа Кабана, турове в Рио де Жанейро с англоговорящ гид, индивидуални трансфери според програмата с водач. Рио де Жанейро е зелени хълмове, синьо небе, красиви заливи, острови и чудни плажове. Това е вторият по големина град в Бразилия (след Сао Пауло) и със сигурност един от най-красивите градове в света!

Идеален за:

Обобщение
 

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО И ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ

Държави: Бразилия, Аржентина

Продължителност: дни / 7 нощувки

Рио де Жанейро – 4 нощувки +  Водопадите Игуасу – 3 нощувки

Включени турове в Рио де Жанейро и вътрешен полет Рио Де Жанейро - Игуасу

Гарантирани дати: 18.01.2020 – 05.12.2020

Цена: от 1556 лв. на човек

Рио де Жанейро е зелени хълмове, синьо небе, красиви заливи, острови и чудни плажове. Това е вторият по големина град в Бразилия (след Сао Пауло) и със сигурност един от най-красивите градове в света! Хотелите на плажа са разположени по целия периметър на залива Гуанабара и, ако сте отседнали в един от тези хотели, красотите на Рио де Жанейро са отворени за вас през цялото време. Синята океанска вода ще ви извика на плажа. Най-популярните плажове - Копакабана, Ипанема и Леблон, са известни със своите променади с черно-бели плочки. От ранна сутрин до късна вечер можете да видите хора, които играят футбол и волейбол на златния пясък на плажовете. За тези, които предпочитат активната почивка, Рио предлага възможности да практикуват почти всеки спорт: голф, тенис, сърф, рафтинг, гмуркане, делтапланеризъм и много други. Множество заведения на плажа ще ви предложат освежаващо кокосово мляко, прясно изцедени сокове и други напитки. Можете също така да видите местни музиканти на плажа, които свирят всякакъв вид музика.

СУПЕР ПРОМО: Рио де Жанейро и Водопадите Игуасу

8 дни - 7 нощувки

DBL

SGL

TRL

4* Americas Copacabana: Superior Room, BB &

Viale Cataratas: Luxe Room, BB (или подобен)

1556 лв.

 2577 лв.

1315 лв.

5* Miramar by Windsor: Superior Room, BB &

Mabu Thermas Gran Resort: Master Room, BB

2323 лв. 4347 лв. 2050 лв.

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

  • Настаняване в хотели, посочени в програмата със закуска
  • Турове в Рио де Жанейро с англоговорящ гид
  • Индивидуални трансфери според програмата с водач

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии
  • Храна и напитки
  • Международни полети – София – Рио де Жанейро – София /около 1500 лв. в зависимост от периода – подлежи на потвърждение/
  • Вътрешен полет – Рио де Жанейро – Игуасу – Рио де Жанейро - /около 300 лв. в зависимост от периода – подлежи на потвърждение/
  

ПРОГРАМА

Ден 1

Частен трансфер (само със шофьор) от летище Рио де Жанейро (летище Галео) до вашия хотел в Копакабана. Свободен ден. Хотелите на плажа са разположени по целия периметър на залива Гуанабара и, ако сте отседнали в един от тези хотели, красотите на Рио де Жанейро са отворени за вас през цялото време. Синята океанска вода ще ви извика на плажа. Най-популярните плажове - Копакабана, Ипанема и Леблон, са известни със своите променади с черно-бели плочки. От ранна сутрин до късна вечер можете да видите хора, които играят футбол и волейбол на златния пясък на плажовете. За тези, които предпочитат активната почивка, Рио предлага възможности да практикуват почти всеки спорт: голф, тенис, сърф, рафтинг, гмуркане, делтапланеризъм и много други. Множество заведения на плажа ще ви предложат освежаващо кокосово мляко, прясно изцедени сокове и други напитки. Можете също така да видите местни музиканти на плажа, които свирят всякакъв вид музика.

Ден 2

Обиколка на града и Захарната глава. След закуска имате възможност да отидете на полудневна екскурзия до Захарната глава. Първата спирка е планината Урка, с панорамна гледка към града, където също се предлага закуска в ресторанта на върха на планината. На планината Захарната глава ще имате прекрасна гледка към Рио, плажа Копакабана, залива, околните планини, островите в океана, моста Нитерой и статуята на Христос на планината Корковадо. След слизане с въжена линия, обиколката продължава с кола до централните райони на стария град на Рио, където можете да се полюбувате на няколко стари църкви, манастири, главната катедрала на града, както и сгради в колониален стил. Продължителност: 4 часа

Ден 3

Статуята на Корковадо и Христос Изкупителя. След закуска се отправяме на обиколка из града. Пристигайки на гарата, екологичният влак ще ни отведе през джунглата до върха на Корковадо. От двете страни на железопътната линия ще имате невероятна гледка към гората Тиджука, обитавана от маймуни и други екзотични животни и птици. На върха на Корковадо, на 700 м надморска височина, ще застанете пред символа на Рио де Жанейро - Статуята на Христа Спасителя (38 м), която е построена през 1931 г. От върха на Корковадо ще се насладите на спираща дъха панорамна гледка към града и околностите му като Моста Нитерой, залива Гуанабара, Ботаническата градина, стадиона Маракана и Захарната глава. Продължителност: 4 часа

Ден 4

Свободен ден за почивка и плаж или възможност за допълнителни екскурзии до: Ботаническата градина (Екзотична градина с площ от 137 хектара, с над 8000 растителни вида) или Бая де Гуанабара (Открийте невероятното крайбрежие на Рио де Жанейро на тази красива полудневна екскурзия в Рио).

Ботаническата градина в Рио де Жанейро е великолепна 137-хектара градина над 200 години с 750-метрова алея от 134 внушителни кралски палми и повече от 7000 вида растения. Там можете да видите орхидеи, бромелии, кактуси, огромни бамбукови дървета и месоядни растения и много други. Най-известното от тях е огромната водна лилия Виктория, плаваща по водата, която е в състояние да издържи 5-годишно дете върху нея! Може да срещенете маймуни и много птици, които летят над дърветата (по-разпознаваемите са туканите). (Продължителност 4 часа)

Обиколка на тропическите острови -  Град Itacuruça, разположен на остров, на 1,5 часа от Рио де Жанейро, в Мангаратива, е известен с риболов, туризъм и селско стопанство. В града има малки риболовни къщи. За да стигнете до там, трябва да прекосите залива Цепетиба на шхуната Сабейро. По време на пътуването ще се насладите на романтичните гледки към тропическите зелени острови. Може да имате късмет да видите делфини, огромни риби, папагали и костенурки. Ще имате спирка за плуване в океана, разходка и вкусен обяд на острова.  (Продължителност 8 часа)

Обиколка на нощно Рио: Самба и Капоейра шоу. Ще прекарате незабравима нощ в Рио! Нашият гид ще ви вземе от хотела и ще ви отведе до вълнуващото шоу с бразилска самба и капоейра, изпълнено от красиви и професионални танцьори. Можете да вечеряте по време на шоуто. След края на шоуто нашият водач ще ви върне в хотела. (Продължителност 4 часа)

Royal Petropolis е един от най-важните бразилски исторически градове, разположен в планините на 60 км от Рио де Жанейро. Последният император на Бразилия - Педро II е купил тази земя през 1830 г., за да построи летен дворец и да доведе там дъщеря си, която не издържа на горещия климат на Рио де Жанейро, поради здравословните си проблеми. В града има красиви постройки - образци на немската архитектура. Кралският дворец все още съхранява много от кралските мебели и предметите на кралското семейство, които сега са изложени в музея. Тук можете да намерите уникални произведения на бижута; например златна корона, украсена с диаманти и перли. Заедно с нашия водач ще посетите готическата катедрала, в която са погребани принцеса Изабел, крал Педро II и съпругата му. След това ще посетите кралския музей. 

Ден 5: Рио де Жанейро – Игуасу

Закуска в хотела. Трансфер до летището, за да вземете полета си до Водопадите Игуасу. Трансфер до вашия хотел. Свободен ден. Възможност за допълнителна екскурзия до Bird Park или Macuco Safari. /По желание/

Macuco Safari - Ще отидете на турне през джунглата и след това ще стигнете до чудесна разходка с лодка. В джунглата ще се возите в открит джип около 3 километра, придружен от водач, който ще разкаже много интересни неща за екологията на региона. След това ще отидете пеша до брега на река Игуасу, откъдето ще ви откарат с моторна лодка в близост до водопадите. Очакват ви пръски и дъги, море от наслада и уникални снимки (срещу доплащане от $ 125).

Bird Park - Ще влезете в огромните клетки на открито, където невероятно приказни птици с уникални цветове свободно летят или се разхождат сред тропическите гори (срещу доплащане от $ 30). 

Ден 6: Игуасу

Днес нашият водач ще ви заведе до бразилската страна на националния парк Игуасу. Следвайте пешеходните пътеки, които граничат с каньона на река Игуасу. Акцентът е най-големият и могъщ от всички водопади: Дяволското гърло. След това водачът ви отвежда обратно до хотела. Обядът и билетът не са включени. 

Ден 7: Игуасу

Свободен ден. Възможност за допълнителна екскурзия до аржентинската страна на водопадите. Аржентинската страна е различна от бразилската; ще ходите по пътеки през водопадите, които ви дават възможност да погледнете под водопадите. Ще усетите силата на падащата вода отблизо и ще се насладите на природния парк от 55 500 хектара, заобикалящ тази грандиозна красота! В рамките на парка ще вземете влака до Дяволското гърло - най-големият от всички водопади. Застанете директно над падащата вода и се възхищавайте на силата на този природен феномен.

Ден 8: Игуасу

Частен трансфер от хотела до летището и полет обратно до Рио де Жанейро.

 

Гарантирани дати

04.01.2020

27.06.2020

18.01.2020

11.07.2020

01.02.2020

25.07.2020

15.02.2020

08.08.2020

07.03.2020

22.08.2020

04.04.2020

05.09.2020

18.04.2020

17.10.2020

02.05.2020

31.10.2020

16.05.2020

14.11.2020

30.05.2020

28.11.2020

13.06.2020

05.12.2020

 

За информация и резервиране, моля свържете с нас на 0700 19 913, на електронна поща: reservations@newwave.bg или попълнете формата за запитване по-долу.

Карта
Детайли

Настаняване Americas Copacabana 4* & Viale Cataratas 4* (или подобен на база закуска)

Хотел Americas Copacabana 4* се намира на 500 метра от плажа Копакабана. Той предлага настаняване в Рио де Жанейро и разполага с басейн на покрива. Гостите могат да се хранят в ресторанта на място или да изпият коктейл в бара. Навсякъде е осигурен безплатен WiFi.

Стаите в хотел Américas Copacabana са климатизирани и снабдени с минибар, плоскоекранен телевизор с кабелни канали, сейф за лаптоп и бюро. Собствената баня е с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.

На място има денонощна рецепция. Хотел Américas Copacabana също разполага с фитнес център.

Военна база „Copacabana Fort“ и стадион „Beach Volleyball Arena“ са на 2 километра. Летище Сантос Дюмон е на 10 километра, а международно летище Галео - на 23,3 километра.

Копакабана е прекрасен избор за хора, интересуващи се от разходки по плажа, плажове и крайбрежни алеи.


Viale Cataratas Hotel & Eventos Хотел 4* 

Едно от най-популярните ни места за настаняване във Фоз до Игуасу.

Този хотел се намира на 10 км от националния парк Игуасу и разполага с фитнес зала, басейн и сауна. Ресторантът предлага избор на вино и също се предлага рум сървиз.

Стаите в хотел Viale Cataratas & Eventos предлагат съвременен интериор с лека довършимост от дървен материал. Всички стаи са климатизирани и разполагат с минибар, телевизор с плосък екран и кабелна телевизия и работно бюро.

Viale Cataratas сервира закуска на шведска маса в луксозна зона за хранене, която предлага богат избор от хляб, торти и топли ястия. Гостите могат да се насладят на интернационална кухня или да пият напитки в един от 2-те налични бара.

Този хотел е идеално разположен само на 6 км от Аржентина и на 11 км от Парагвай. Международното летище Катаратас до Игуасу е на 10 км, а до центъра на Фоз до Игуасу може да се стигне за 18 минути пеша. Паркирането е безплатно.

Настаняване в Miramar by Windsor 5* & Mabu Thermas Gran Resort 5* на база закуска

Хотел Miramar Windsor 5* се намира точно срещу известния плаж Копакабана и предлага басейн със зелен гранит и модерна фитнес зала. В този дизайнерски хотел се приемат домашни любимци и се предлага обслужване от иконом и безплатен Wi-Fi. Гостите могат да започнат деня, възхищавайки се на прекрасната гледка към плажа, докато се наслаждават на обилна закуска.

Всяка стая е декорирана в сиви тонове и е оборудвана с климатик, телевизор с плосък екран с кабелни канали, сейф и минибар. Самостоятелната баня включва тоалетни принадлежности и халат.

В близост до Miramar by Windsor има много магазини, хранителни стоки, ресторанти, барове и нощни клубове. Предлагат се плажни услуги, като кърпи, шезлонги и чадъри. Гостите могат да изпият питие в бара на покрива или да посетят ресторанта на хотела.

Форт Копакабана се намира на 700 метра от хотел Miramar, а стадион Lagoa е на 3,8 км. Летище Сантос Дюмон е на 11,7 км, а международното летище Galeão е на 25 км.

Копакабана е прекрасен избор за хора, интересуващи се от разходки по плажа, плажове и крайбрежни алеи.


Mabu Thermas Grand Resort 5*

Разположен над Guarani Aquifer, един от най-големите подземни водохранилища в света, Mabu Thermas Grand Resort включва безплатна закуска и безплатен WiFi.

Grand Resort Mabu Thermas разполага и с открити басейни, плувен бар, горещи вани, слънчева тераса, детски воден парк и други атракции и развлекателни дейности. На разположение на гостите са спа, ресторант и бар с висококачествена кухня.

Удобните стаи на Mabu Therma са оборудвани с климатик, телевизор с плосък екран и кабелна телевизия, минибар и бюро. Самостоятелните бани включват душ и сешоар.

Забележителността на Трите граници е на 4 км, а входът на Националния парк Игуасу е на 9 км.

/ за престой на човек
Продължете

Сподели офертата с приятели

 

Почивки в чужбина - последен шанс за резервация

ПРИЕМАМ БИСКВИТКИТЕЗа да Ви представим нещата по-добре, този сайт използва бисквитки. Използвайки тази страница Вие се съгласявате с използването на бисквитки. В публикуваната политика за бисквитките може да прочетете и да научите за използването им. Вижте политиката за